Smedje-Bak

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Nethan Wikström | Svar 20.11.2019 20.04

Vilken UNDERBART fin tradition (o hemsida) ni har <3
Undra om degen till tunnbröden ska jäsa ngt innan utbak o gräddning?
Vill testa att göra dem på spisen.

Guðmundur Örn, Ísland | Svar 18.05.2012 04.00

Verry nice work, nice homepage.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.12 | 16:29

Hej Titti
Tack så jättemycket.
Om du vill prova, har jag kurser
Garn och järn är inte fel
Mvh Therese

...
02.12 | 16:25

Tack Lars . Kul att du tyckte det var bra. Får se om det blir en fortsättning. Kanske fler program om hantverk blir intressant. Tex knopar Kram

...
02.12 | 16:20

Tack Leif-Erik

...
28.11 | 07:54

Väldigt läckra grejer du smider Therese!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS